Integrativ Psykoterapeut

Psyke, krop og helbred
Bestil tid

Event: Mindfulness for børn

Gratis event

Mindfulness for børn

Meditation børn

Mindfulness er for alle – også børn, men det kan være udfordrende for en mindreårig, at skulle koncentrere sig om de samme mindfulløvelser, som voksne laver. Derfor laver jeg et event med Mindfulness for børn, hvor du har mulighed for, at tage den/de små med under armen, og afprøve 45 minutters gratis mindfulness, der er tilrettelagt til børn.

Eventet og øvelserne er bygget op omkring min viden fra mit speciale i mindfulness for børn, som jeg tog i forbindelse med min regulære mindfulness instruktør uddannelse.

Der er en del forskel på øvelserne jeg vil instruere i mit event for voksne søndag d. 1. November 2020 – Mindfulness for begyndere –  og så på dette event, der afholdes ugen efter;

 

Søndag d. 8. November 2020
Fra kl.10.30-11.30
Jægergårdsgade 17, 8000 Aarhus C

 

Om Eventet

Eventet vil bestå af en lille introduktion, og derefter en række børnevenlige meditationsøvelser. Det er ikke nødvendigt at have en forælder med, men jeg anbefaler at barnet kommer ifølge med en voksen. Dette skyldes primært, at den voksne hører hvordan meditationerne er opbygget, og derefter selv kan give sig i kast med at guide derhjemme – hvis der skulle være lyst til det.

Derudover er det faktisk ganske givende for voksne også, at lade sig give hen i mere farverige og eventyrlige mindfulness meditationer. De giver kroppen og sindet noget lidt andet, end de fleste mindfulness meditationer der er til at finde på diverse apps og youtube klip.

 

Praktisk

I sidegaderne omkring Jægergårdsgade (tættest er Skt. Annagade og Godthåbsgade) er der pr. 15. august 2020 kommet betalingsparkering. Dog har jeg valgt at placere eventet en søndag formiddag, hvor parkering kun koster 5 kr. i Timen.

Eventet er tilrettelagt til ca. 45 minutters varighed, men afsæt gerne en time, så der er plads til fordybelse og spørgsmål undervejs.

 

Tilmelding

Tilmelding sker via mail på: carolinekingo@hotmail.com 

Der er et begrænset antal pladser, så det er først til mølle. Jeg sender en bekræftelsesmail og lukker for tilmelding, når holdet er fyldt. Skulle du blive forhindret i at komme, skal afmelding gerne ske min. 24 timer før eventet afholdes.

Medbring gerne en yogamåtte eller lignende til at sidde på.

Jeg glæder mig til at se jer!

Summary
Event
Mindfulness for børn
Jægergårdsgade 17,Aarhus C-8000
Starting on
november 8, 2020
Ending on
november 8, 2020
Description
Kom med til 45 minutters gratis mindfulness for børn. Meditationerne er tilrettelagt til børn og fokuserer på eventyrlige øvelsesteknikker. Mindfulness er godt for både voksne og børn. Det styrker bl.a. nærværet, roen, kropsbevidstheden, koncentrationen, søvnen og meget mere.
Offer Price

Skriv et svar