Integrativ Psykoterapeut

Psyke, krop og helbred
Bestil tid

Event: Mindfulness for begyndere

Mindfulness for begyndere

Gratis Event

Er du nybegynder i mindfulness eller bare nysgerrig på hvad det er, så kom med et et gratis Mindfulness Event i Aarhus C.

 

Søndag d. 1. November 2020
Kl. 10.30-11.30
Jægergårdsgade 17, 8000 Aarhus C

 

Eventet finder sted i hjertet af Aarhus, i et lille hyggeligt lokale, som jeg er så heldig at have fået lov til at låne. Eventet er gratis og først til mølle, da jeg har valgt at begrænse eventet til 10 personer, så vi holder en vis nærhed og intimsfære i lokalet.

Mindfulness er for alle, og derfor er alle velkomne, uanset alder, køn og mindfulness erfaring. Dog vil jeg gerne bede jer om, at I venligst lader kæledyrene blive derhjemme, så vi sammen kan nyde 45 minutter i ro og mag en søndag formiddag.

 

Om Eventet

Jeg forestiller mig at eventet kommer til at tage ca. 45 minutter, men afsæt gerne 1 time, så der er plads til at gå lidt over tid, uden at øjnene rettes mod uret og fødderne begynder at trippe.

Jeg starter med en lille introduktion til, hvad mindfulness egentlig er for en størrelse, og hvordan du kan bruge det i dagligdagen. Dernæst vil jeg guide jer igennem et par øvelser, hvor I på egen krop mærker, hvad det vil sige at dyrke mindful meditation.

Vi afrunder med at dele vores oplevelser, naturligvis på frivillig basis, og hvis I skulle sidde inde med et par spørgsmål, er der selvfølgelig også plads til det.

 

Praktisk

Pr. 15. august 2020 er der kommet nye parkeringsregler i store dele af Aarhus, hvilket betyder, at der ikke længere er 2 timers gratis parkering omkring Jægergårdsgade på Frederiksbjerg. Dog har jeg valgt at placere eventet på en søndag, hvor parkering kun koster 5 kr. i timen.

Skt. Annagade og Godthåbsgade er de gader, som vil være mest nærliggende at parkere i, og bor I i Aarhus C, vil jeg anbefale cyklen, den er der altid parkeringspladser til.

 

Tilmelding

Lyder dette som et event for dig, og har du lyst til at bruge en time søndag formiddag i mit selskab, så tilmeld dig ved at sende mig en mail på: carolinekingo@hotmail.com

Medbring gerne en yogamåtte eller lignende til at sidde på.

Jeg glæder mig til at se jer!

Summary
Event
Mindfulness for begyndere
Jægergårdsgade 17,Aarhus C-8000
Starting on
november 1, 2020
Ending on
november 1, 2020
Description
Kom med til 45 minutters mindfulness for begyndere. Et gratis event i Aarhus C, hvor vi lægger ud med en lille snak om, hvad mindfulness er, og hvad det kan bruges til. Derefter guider jeg et par øvelser, hvor I får mulighed for at prøve mindfulness af på egen krop.
Offer Price

Skriv et svar